Peberrodssnaps

På 2011 turen talte vi bl.a. om Snaps lavet på peberrod.
Der er ikke noget i vejen for at lave den på smagsneutral vodka, men i min bog er det Brøndum der er den rigtige. Jeg skriver at man skal lade det trække 4-5 dage, hold det nogenlunde. Peberroden bliver alt for markant hvis man lade det stå for længe. Man kan selvfølgelig eksperimenterer....

Du skal bruge følgende:

-      1 flaske Brøndum snaps

-      et stykke peberrod på ca. 10cm (skær den op i 1 til 2cm stykker)

-      5 - 6 blåsorte enebær

-      Skrællen af en økologisk citron (det hvide må ikke komme med, da det smager bittert)

-      Skrællen af en økologisk appelsin (her må det hvide heller ikke komme med)

-      Nogle friske blade fra en citronmelisse


Bland det hele sammen i et glas og lad det stå i 4-5 dage, filtrer det tilbage på en flaske. (kaffefilter virker fint) Overraskende smag.

 

Ove/